Complete meetset voor 92,50 incl. BTW en verzending.

Deze zuurstofmeter kan tegen een lage prijs worden verkocht omdat de elektrode door One Cue Systems is ontworpen en gebouwd gebruik makend van eenvoudige materialen, en kan worden gebruikt in combinatie met een gewone multimeter voor het uitlezen van de zuurstofgehaltes. Dus geen dure designmeter en dito verpakking die de prijs opdrijven !

De zuurstofelektrode met snoer en regelkastje wordt geleverd in een kunststof instrumentkoffertje met korte handleiding, tezamen met een universeelmeter, een flesje Natriumsulfiet en een druppelflesje 0,1 M KOH-gel.


       Zuurstofelektrode voor CoachLab voor 115,00 incl. BTW en verzending.

One Cue Systems heeft de zuurstofelektrode uitgebreid met een ingebouwde versterker die rechtstreeks met behulp van een BT-plug op een van de sensorpoorten van CoachLab of TI CBL2 kan worden aangesloten. De versterker wordt gevoed via de BT-plug vanuit CoachLab of CBL2. De uitgangsspanning bedraagt ongeveer 1 V bij 100% zuurstofverzadiging in water of 21% zuurstof in de lucht en ligt dus binnen het bereik van de 0-5 V ingang van deze interfaces. Er kunnen nog zuurstofverzadigingspercentages van 350% worden gemeten.

Alle instellingen worden vanuit de software gedaan. Er zitten dus geen instelknopjes bij de elektrode.

De zuurstofelektrode met ingebouwde versterker wordt geleverd in een kunststof instrumentkoffertje met korte handleiding, tezamen een flesje Natriumsulfiet en een druppelflesje 0,1 M KOH-gel.  Bestelprocedure

Ongeacht de wijze van bestellen duurt de levering ca. 2 3 werkdagen. U kunt bestellen door:

Vooruitbetaling op bankrekening, waarna de meter aan u wordt opgestuurd.
Klik hieronder:

 


De garantietermijn voor fabricagefouten op de geleverde elektrode bedraagt 3 jaar en op de meter 12 maanden, waarbinnen de materialen kosteloos worden vervangen. Defecten als gevolg van onoordeelkundig gebruik vallen niet onder de garantie. (Zie onderhoud)

Knoptekst